Annons:
Etikettsajten
Läst 6101 ggr
Cireea
2014-10-07, 03:10

Sydkorea iFokus

Sydkorea iFokus är sajten för dig som har ett intresse för Sydkorea och gärna delar ditt intresse med andra. Här får alla plats och alla ska ha en chans att få dela med sig av sina kunskaper och ta del av andras.

Annyeong! Glad

Vi som samlas här har ett intresse för Sydkorea, eller kanske vill skapa ett intresse. Alla tänker vi på olika saker när man säger "Sydkorea" - en del kanske tänker på maten, andra på modet och en tredje på musiken. Alla kan vi mer om en del saker och mindre om andra. Sydkorea iFokus är till för att vidga våra vyer och samtala om allt som har med Sydkorea att göra, allt från kändisar till politik.  Vi är här för att lära av varandra och kanske hitta nya saker som vi kommer komma att älska med Sydkorea. En del av er kanske är helt nya inom området men tveka inte att ställa frågor! 

För att forumet ska fungera är det viktigt att alla tar del av våra Sajtregler och sedan för diskussioner efter dem. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hit och därför är det viktigt att ha en god ton till alla de andra medlemmarna även om dom kanske inte har samma åsikter som du själv har. 

Med vänliga hälsningar, 
Cireea, er Sajtvärd på Sydkorea iFokus.


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

  • Redigerat 2020-11-05, 09:10 av Cireea
Annons:
Upp till toppen
Annons: