Etiketterserierfilmer
Läst 2959 ggr
Cireea
2017-11-14, 22:52

King of Mask Singer

Ett Sydkoreanskt program där deltagare tävlar om vem som är den bästa vokalisten. Programmet visas varje söndag på MBC och har gjort det sedan april 2015 då det hade premiär.

I programmet gästar bland annat artister, skådespelare och komiker för att tävla en mot en i tre olika steg. I det första steget sjunger båda samma låt medan i andra och tredje får deltagarna välja egna sololåtar.

Varje deltagare får avancerade masker och scenkläder som ska dölja deras identiteter. Detta är för att ta bort fokus från deltagarens utseende, popularitet, karriär samt ålder som alla kan leda till en orättvis röstning. 

Vinnaren från varje par utses av publiken samt en panel av kändisar som agerar domare i programmet. Röstningen visas live i programmet och varje tävling pågår i totalt två episoder. Man får inte veta deltagarens identitet förrän den blivit utslagen ur tävlingen. 

Vinnaren från den tredje rundan får sedan utmana den tidigare tävlingens vinnare, även kallas Mask King. Personen som utmanar den tidigare vinnaren blir alltså då antingen eliminerad eller den nya Mask King. 

Ha Hyun-Woo från bandet Guckkasten håller ett rekord på nio raka vinster. Ingen annan deltagare har någonsin haft lika många vinster. 

___________________________________________________________________________

Bild: Public Domain via Pixabay


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Cireea
2017-11-14, 22:53
#1

Lämnade denna nyhet i en annan tråd men tänkte att den platsar lika bra här:

FOX ska göra en remake av det koreanska programmet. Enligt Hollywood Deadline kommer det amerikanska FOX göra en egen version av programmet inom kort. 

Kina, Thailand, Kambodia och Phillipinerna har redan gjort egna remakes av King of Mask Singer. 

Källa: AllKpop


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Upp till toppen